Wednesday, February 26, 2014

Aku Kudu Piye?

Aku kudu piye? wes meh rong minggu, bahasan neng kantor, tuiterr, pesbuk, sms, wasap, ktalk... ujung-ujunge ... Jodho :(

Konco dolan jaman SD, moro-moro mesej pesbuk. Tekok, "jik singgel po? kapan mbojo?"  :(

Konco SMP, moro-moro wasap, tekok kabar.. yo ujung-ujunge tekok "koe kapan nikah?" :(

Konco SMEA, aku niate mung aweh kabar nek konco sing lio arep rabi, yo koq malah ditekok balik, "koe kapan?" :( 

Teko pak boss ae anggone ngeledek,,, kaya'e puas banget :(

Konco sak kerjo jugak, melu-melu ngeledek. :(
 
Anggone tekok karo ngeledek po yo gak mikiraken perasaan sing di tekok'i po? Sopo sing gak pengen, tapi njuk durung ono jodhone piye? arep rabi karo sopo? Nek ancene wes due rencana, yo mesti dikabari. Iki sing ngeledek, garane wes podho disik'an rabi. Yo kui, mentang-mentang. Nasip singgel yo ngene, dadi bahan ledek'an sing wes dobel. :)) Terimo ae lah saiki.. ngibadah? yo kan? iyo ae ben cepet XDDDD

2 comments:

  1. Iyo.
    Idem.
    Podo podo aku yo ngerasa'ne..

    Iso ne gor podo teko' ora gelem melu nggole'i..
    :|

    *dadi curhat iki piye hahaha*

    ReplyDelete